Fundacja Dbam o Zdrowie: Nasi Darczyńcy

Jesteś tutaj:   Strona GłównaPomocNasi Darczyńcy

Galanea

Laboratorium Galenowe Olsztyn produkuje preparaty w oparciu o sprawdzone receptury przy użyciu najnowocześniejszych metod produkcyjnych. Laboratorium posiada zezwolenie na wytwarzanie produktów leczniczych, wydane przez Głównego Inspektora Farmaceutycznego. W styczniu 2006 roku otrzymało ono Certyfikat Jakości GMP, spełnia także wymagania Światowej Organizacji Zdrowia. Laboratorium jest producentem serii kosmetyków pod nazwą GALANEA. W odpowiedzi na coraz większe wymagania klientów firma GALANEA Laboratories rozbudowała swoją ofertę wprowadzając na rynek nową serię produktów opartych w głównej mierze na substancjach pochodzenia roślinnego. W swojej ofercie Laboratorium posiada m.in. innowacyjne produkty do pielęgnacji i zwalczania problemów skóry (wrażliwej i skłonnej do podrażnień) o właściwościach hypoalergicznych, czy działaniu przeciwzmarszczkowym.
Seria produktów pod nazwą GALANEA dostępna jest wyłącznie w aptekach.

kliknij tutaj