Fundacja Dbam o Zdrowie: Kampania 2012 - Samotna mamo, nie jesteś

Jesteś tutaj:   Strona Główna1%Kampania 2012 - Samotna mamo, nie jesteś

Spotkanie szkoleniowe z Krzysztofem Globiszem

Cykl spotkań z Samotnymi Mamami rozpoczęliśmy w Krakowie. Podopieczne Domu Matki i Dziecka oraz Schroniska dla Bezdomnych Kobiet miały okazje uczestniczyć w niecodziennym spotkaniu. Wzięły udział w szkoleniu poprowadzonym przez Pana Krzysztofa Globisza, który to przekonywał Panie, jak ważna jest sztuka autoprezentacji w odnalezieniu się w trudnej sytuacji życiowej i walce o swoje marzenia. Zaproszenie do spotkania przyjęła również Agnieszka Jałowiec, Doradca Zawodowy z Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Krakowie. Przybliżyła ona rolę doradcy w procesie poszukiwania pracy, wyboru odpowiedniego zajęcia według własnych predyspozycji zawodowych. Każda z obecnych Mam będzie mogła zgłosić się na indywidualne rozmowy z pracownikami Zespołu Doradców Zawodowych i uzyskać wsparcie psychologiczne.