Fundacja Dbam o Zdrowie: Aukcje/Koncerty chartytatywne

Jesteś tutaj:   Strona GłównaDziałalnośćAukcje/Koncerty chartytatywne

Licytacja podczas Forum Ekonomicznego Aptekarzy

4 kwietnia w Warszawie odbyło sie 7 Forum Ekonomiczne Aptekarz podczas, którego uczestnicy z całej Polski mogli wziąć udział w mini licytacji prac artystów plastyków.

Forum odbyło się po raz siódmy ale po raz pierwszy można było zapoznać się na nim z działalnością Fundacji Dbam o Zdrowie. Po raz  pierwszy gdyż Fundacja działa dopiero od sierpnia ubiegłego roku a Forum odbywa się zwyczajowo w kwietniu.

Aptekarze, którzy przyjechali na Forum do warszawskiego hotelu Novotel mieli możliwość wziąć udział w niecodziennej licytacji prac artystów plastyków. Wystawa miściła się w foye przez kilka godzin i w przerwach między obradami, wykładami, a także koncertem gwiazdy forum Grupy Mozarta można było zlicytować kilkanaście prac. Zlicytować czyli podać najwyższą cenę jaka obowiązywała do kolejnego "przebicie". Dzieki tej akcji Fundacji udało się uzyskać kilkadziesiąt złotych, które zasiliło konto Fundacji.

Wszystkim darczyńcom oraz osobom, które wylicytowały prace serdecznie dziekujemy.