Fundacja Dbam o Zdrowie: Archiwum wiadomości

Jesteś tutaj:   Strona GłównaDziałalnośćArchiwum wiadomości

Startuj z Drużyną Fundacji Dbam o Zdrowie!

Ruszyły przygotowania do Łódź Maratonu Dbam o Zdrowie, który odbędzie sie 13 kiwtnia 2014 r. Po zeszłorocznych osiągnięciach - udało sie nam przebiec 10 km hurrraaa! - postanowiliśmy w tym roku założyc swoja drużynę.

Jesli biegasz i planujesz wziąć udział w łódzkim maratonie, dołącz do naszej drużyny juz teraz! Wystaczy, że w formularzu podczas zapisów wpiszesz hasło Drużyna Dbam o Zdrowie w miejscu na wpisanie klubu. Starując z nami wspierasz ideę chatytatywności, czyli swój wysiłek dedykujesz podopiecznym Fundacji Dbam o Zdrowie. Starujmy razem!