Fundacja Dbam o Zdrowie: Archiwum wiadomości

Jesteś tutaj:   Strona GłównaDziałalnośćArchiwum wiadomości

Pobiegniemy dla Fundacji "Dom w Łodzi"

Drużyna Fundacji Dbam o Zdrowie to my! Za cel stawiamy sobie pomoc podopiecznym Fundacji "Dom w Łodzi" - jedynego w Polsce Domu Dziecka dla chorych dzieci. Znamy tę organizację od wielu lat. Wiemy, jak wiele dobrego robią. Naszą inicjatywą chcemy docenić ich trud i pracę oraz zebrać fundusze potrzebne do leczenia dzieci.

O Fundacji "Dom w Łodzi" możecie przeczytać tutaj.

Wszystkim, którzy wspomogą naszą akcję, bardzo dziękujemy. Liczy się każda pomoc, zarówno wpłaty, jak i przekazanie i promocja naszego celu  wśród przyjaciół i znajomych. Wierzymy, że się uda! :)

Zapraszamy do udziału w zbiórce!
Poznajcie nas na naszym profilu na Facebooku!