Fundacja Dbam o Zdrowie: Archiwum wiadomości

Jesteś tutaj:   Strona GłównaDziałalnośćArchiwum wiadomości

Podsumowanie zbiórki publicznej

Ogłoszenie wyniku zbiórki publicznej przeprowadzonej  w dniu 4 i 5 czerwca 2011 r. przez Fundację „Dbam o Zdrowie”  z siedzibą w Warszawie (03-042 Warszawa), ul.Marywilska 42 b

Prosimy o wypełnienie ankiety dot. 1 %

wystarczy tylko wkleić ten link do wyszukiwarki

Pomoc w akcji "Podaruj Zdrowie" przyznana

W dniach 26-29 kwietnia Fundacja prowadziła akcję "Podaruj Zdrowie". W chwili obecnej do osób, którym została przyznana pomoc zostały wysłane listy z informacją jaka została przyznana kwota pomoc oraz gdzie można ją odebrać.

Bieg dla Paulinki

Relacja z maratonu, podczas którego Sławek Narel biegł po ortezy dla Pauli

Zbieramy dla podopiecznych Fundacji podczas Łódź Maraton Dbam o Zdrowie

W terminie 4-5 czerwca podczas Maratonu Dbam o Zdrowie nasza Fundacja prowadzić będzie zbiórkę publiczną dla podopiecznych.

Bieg po ortezy dla Paulinki

Podczcas biegu Łódź Maraton Dbam o Zdrowie zbieramy na ortezy dla Paulinki. Jest już 2820 zł

Dziękujemy wszystkim za przekazanie 1% na rzecz naszej Fundacji

Rusza kampania Podaruj Zdrowie w Łodzi

Fundacja Dbam o Zdrowie po raz drugi dofinansuje zakup lekarstw dla mieszkańców Łodzi. W dniach 26 – 29 kwietnia 2011 r. Fundacja Dbam o Zdrowie już po raz drugi przeprowadzi w Łodzi społeczno – pomocową akcję „Podaruj Zdrowie”. Dzięki niej, wszyscy łodzianie znajdujący się  w trudnej sytuacji życiowej i materialnej będą mogli ubiegać się o dofinansowanie zakupu leków. Poprzednia edycja akcji miała miejsce w 2008 r. i spotkała się z ogromnym zainteresowaniem ze strony mieszkańców. Wówczas z pomocy Fundacji skorzystało 1141 łodzian.

Zagłosuj na kmapanię fundacji w konkursie Newsweeka

Fundacja zgłosiła tegoroczną kreację kampanii  1% do konkursu.

1% dla Fundacji Dbam o Zdrowie

Od stycznia -kwietnia br można przekazywać swój 1% podatku na rzecz naszej Fundacji i podopiecznych. Pobierz bezpłatny program do rozliczeń PIT:

Wyślij kartkę

Portal www.kartki.pl wspiera naszą Fundacją. Możesz wsyłać swoim bliskim i znajomym kartkę na każdą okazję.

Kartki

Zbieramy na wózek rehabilitacyjny dla Zuzi
Pomoc dla podopiecznych Fundacji Iskierka

Aby wesprzeć  rodziców chorych dzieci z rejonu Górnego Śląska dwie fundacje czyli Fundacja Dbam o Zdrowie oraz Fundacja Iskierka, którym leży na sercu pomoc dzieciom z chorobami nowotworowymi i ich rodzinom połączyły wspólnie siły i nawiązały długotrwałą bo roczną współpracę.

Pobierz bezpłatny program do rozliczeń PIT

Pomoc Fundacji dla podopiecznych Towarzystwa Pomocy im. św. Brata Alberta w Szczodrem

Fundacja Dbam o Zdrowie dla osób ubogich i bezdomnych.
W styczniu 2011 roku rozpoczynamy akcję pomocy dla podopiecznych Towarzystwa Pomocy im. św. Brata Alberta w  Szczodrem.
Towarzystwo Pomocy im. św. Brata Alberta powstało w 1981r. i jest pierwszą w Polsce organizacją pozarządową, która zajęła się pomocą bezdomnym.

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | >>