Fundacja Dbam o Zdrowie: Archiwum wiadomości

Jesteś tutaj:   Strona GłównaDziałalnośćArchiwum wiadomości

PGF Bydgoszcz wspiera Fundacje

7 sierpnia 2008 r. bydgoska spółka należąca do Grupy PGF zorganizowała podczas uroczystego otwarcia magazynów licytacje na rzecz naszej Fundacji.

O Fundacji

Fundacja została zarejestrowana 9 sierpnia 2007 roku w Rejestrze stowarzyszeń, innych organizacji społecznych i zawodowych, fundacji i publicznych zakładów opieki zdrowotnej, prowadzonym przez Sąd Rejonowy dla M. St. Warszawy w Warszawie, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 286305.

Biegnij po Zdrowie

Fundacja Dbam o Zdrowie patronem społecznym mBank Maratonu

Fundacja Dbam o Zdrowie Organizacją Pożytku Publicznego

29 maja 2008 r. nasza Fundacja uzyskała status Organizacji Pożytku Publicznego.

Wspólna akcja Fundacji Dbam o Zdrowie i Caritas Archidiecezji Łódzkiej

Akcja pomocy najbardziej potrzebującym prowadzona wspólnie z Punktem Pomocy Charytatywnej przy łódzkim Caritas

Zbieramy na wózek dla Henia

Pracownicy Polskiej Grupy Farmaceutycznej S.A. włączyli się do zainicjowanej przez Fundacje Dbam o Zdrowie zbiórki na zakup wózka inwalidzkiego dla naszego kolegi.

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |